Novak Đokoviž
Novak Đokoviž; Foto: EPA-EFE/KIERAN GALVIN

Zahuktavaju se pripreme.

Novak Đoković se od prošlog vikenda nalazi u Londonu gde se sprema za odbranu titule na Vombldonu. Đoković je u karijeri sedam puta osvajao pehar na najprestižnijem turniru na svetu i pokušaće da se novom titulom izjednači sa Rodžerom Federorom koji je u tom segmentu bio neprikosnoven.

PROČITAJTE JOŠ

Srpski teniser je po dolasku u London objavio snimak kako jede travu, a u međuvremenu je krenuo sa treninzima i sparinzima kako bi se što boilje spremio.

U četvrtak je odradio i prvi trening na Centralnom terenu. Četvorostruki uzastopni šampion radio je sa Janikom Sinerom koji mu je bio najveća noćna moa prošle godine jer je u četvrtfinalu gubio sa 2:0 u setovima pre nego što je uspeo da napravi veliki proekret.

Prethodno je srpski teniser u trening centru odradio nekoliko sesija sa Stanom Vavrinkom, Brendonom Nakašimom i Jiržijem Lehečkom…

Drugi reket sveta će u petak saznati ko će mu se naći na putu do novog trofeja – žreb je zakazan za 11 časova.

Đoković će u četvrtak oko 18 časova igrati egzibicioni meč protif Frensisa Tijafoa na turniru „Đorđo Armani klasik“. Biće to njegov prvi duel od osvajanja 23. grend slem titule na Rolan Garosu i jedini na travi pred početak Vimbldona.

BONUS VIDEO Deset minuta sjajnih poena, čudnih i smešnih situacija na travi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar