Novak Đoković Foto:Tanjug/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Nastavio je Novak Đoković svoj pohod na osmu titulu i uprkos činjenici da mu je na putu do sada bio najteži rival Holger Rune, srpski teniser je bio nemilosrdan i sa 6:3, 6:4, 6:2 uspeo da dođe do pobede i plasmana u četvrtfinale Vimbldona.

Putujte sigurni uz UNIQA putno osiguranje za ceo svet.

Foto: Nova.rs

Osim o tenisu, Đoković je posle meča pričao o tome kako provodi svoje slobodno vreme, a otkrio je da i u Londonu ima posebno mesto poput čuvenog parka u Melburnu.

„Imam, Vimbldonski komon park koji je ogroman i tu nalazimo brojne stazice. Pričam u množini, jer pričam o sebi, ženi i deci pošto se zajedno šetamo i volimo da se zagubimo u šumici i pravimo neke kućice na drvetu, razne stvari i provodimo vreme u prirodi u ovom delu grada“.

PROČITAJTE JOŠ

Iz mnogo razloga voli da izbegava londonsku gužvu.

„Oni su išli do grada, išli su u pozorište i po muzejima. Ja sam bio jednom do grada, iskreno nemam ni puno vremena ni energije da idem, jer bude daleko i izgubi se dosta vremena u saobraćaju. Tako da vreme uglavnom provodimo u kući i u ovom delu grada i priroda je prelepa i jedna pozitivna stvar od ovoliko padanje kiše je što je sve zeleno i vegetacija je lepa i u tom kontekstu uživamo u tome“, rekao je Đoković.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar