Foto: Nova.rs/Dušan Marković

Novak Đoković je imao posebnu podršku u svom boksu tokom polufinalnog meča na Vimbldonu u kome je rekete ukrstio sa Italijanom Lorencom Musetijem.

Putujte sigurni uz UNIQA putno osiguranje za ceo svet.

Foto: Nova.rs

Naime, u Novakovom boksu se pored standardnih članova našla i Rebeka Mekdonald, koja je rođena kao Ubavka Mitić.

Poslednjih godina je žena koju mediji zovu „najbogatija Srpkinja“ bila u žiži javnosti jer je pomagala Novaku Đokoviću kad je bilo teško.

PROČITAJTE JOŠ

Novak i Vasek Pospišil su pre skoro četiri godine pokrenuli PTPA, tenisku organizaciju koja štiti prava nižerangiranih tenisera, a Rebeka je bila jedna od onih osoba koje su podržale PTPA.

Imenovana je za člana Savetodavnog odbora, a iza sebe ima brojna zvanja i priznanja. Od toga da je šest puta uzastopno bila kanadska biznismenka godine, pa do toga da je donirala milione dolara za borbu protiv artritisa sa kojim je i sama vodila borbu.

Rebeka je napravila imperiju „preko bare“, gde je otišla sa 22 godine i pokrenula poslovno carstvo koje danas nosi ime „Just Energy Group“.

Živi u Torontu, ali je u više navrata dolazila u zemlju gde je rođena 1953. godine. Nisu joj svi poduhvati u poslovnom svetu bili berićetni.

U Novakovom boksu se, barem do drugog seta, nije našla njegova supruga Jelena.

BONUS VIDEO Urnebesna reakcija Pešića kad je čuo da je Novak u polufinalu, poklonio se Đokoviću i poručio: To ne može svako, samo on

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar