Novak Đoković u Vimbldonu
Novak Đoković Foto:Tanjug/John Walton/PA via AP

Tradicija je za Engleze jača i od zakona, a na Vimbldonu se ona poštuje gotovo kao božanstvo. Teško se bilo šta menja, a najbolji primer je predstojeći žreb od 11.00.

Iako je Vimbldon mogao da napravi spektakl i pravi gala događaj od žreba za turnir on je još jednom odlučio da može da se pravi samo i isključivo na sajtu turnira.

PROČITAJTE JOŠ

Zapravo je i dalje pitanje da li će biti i video zapisa ili će samo čuveni „Vimbldonski radio“ raditi prenos. Dakle, moguće je da će navijači moći da čuju samo audio prenos.

Novak Đoković se oporavio posle povrede na Rolan Garosu, operisao medijalni meniskus i posle treninga sa Janikom Sinerom deluje spremno da napadne rekordni osmi trofej, time bi se izjednačio sa Rodžerom Federerom.

Ipak, pre svega toga mora da sazna rivala u prvom kolu od 11.00.  Naravno, Nova.rs će se pobrinuti da iz minuta u minut pratite sve što se dešava na vimbldonskoj travi, pa ćete odmah znati kako izgleda žreb, ali i sve što se bude dešavalo na samom turniru.

Dušan Marković, reporter Nova.rs, potrudiće se da dobijate sve najnovije informacije i da još jednom uživate u nezvaničnom svetskom prvenstvu u tenisu.

BONUS VIDEO Novak Đoković došao u Minhen da bodri Srbiju, izašao i na teren pred utakmicu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare