Novak Đoković Foto:Jack GUEZ / AFP / Profimedia

Novak Đoković, najbolji teniser ikada, bio je jedan od razloga zbog čega su vaterpolisti Srbije bili tako motivisani na Olimpijskim igrama u Parizu.

I Đoković i vaterpolisti u Srbiju su vratili zlatnu medalju, a imali su i jednu zajedničku posetu u Olimpijskom selu tokom trajanja Igara.

Srpski teniser slučajno se našao u Selu kada su vaterpolisti imali važan sastanak, a ostalo je istorija…

PROČITAJTE JOŠ

„Situacija sa zlatnim vaterpolistima nije bila planirana. Ja nisam hteo o tome da govorim i ne želim da kažem šta smo pričali, ali kada sam došao, došao sam u trenutku kada su imali timski sastanak u ne baš najboljem raspoloženju. Počeli su da sumnjaju da li mogu, jer to su vaterpolisti, niko nikad kao oni, uvek su donosili zlato. Upravo sam o tome govorio sa njima, da ih razumem, svaka utakmica mora da bude pobeda, a ako nije, to je smak sveta.

Delio sam svoja iskustva kada su me zamolili selektor i savez da uđem kod njih u prostoriju. Oni su bili iznenađeni, ja takođe. Imamo puno zajedničkih stvari koje nas povezuju, tako da uvek možemo da razgovaramo o nekim stvarima koje su iste ili slične. Ja sam samo delio svoje iskustvo, ne volim da dajem savete, pa ako se neko pronađe, drago mi je“, rekao je Đoković za RTS.

Pričao je Đoković za RTS o borbi sa Rafaelom Nadalom, emocijama posle zlata, ali i dešavanjima u Olimpijskom selu.

BONUS VIDEO Trening Novaka Đokovića na US Openu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar