Novak Đoković i Rodžer Federer
Novak Đoković i Rodžer Federer Foto: Panoramic / Bestimage / Profimedia

Novak Đoković i Rodžer Federer imali su kratak susret tokom Mastersa u Šangaju, ali su tom prilikom nasmejali mnoge ljubitelje tenisa.

Dugo se Srbin i Švajcarac nisu sreli, a sada su imali priliku da na kratko popričaju, verovatno pod utiskom Nadalovog odlaska u penziju.

„Gde si, starče“, rekao je Federer kroz osmeh, pre nego što su njih dvojica prozborili još koju, dok je Švajcarac, kao nekad, držao reket u ruci.

PROČITAJTE JOŠ:

Novak je taj snimak podelio na svom Instagramu.

„Drago mi je ponovo videti Rodžera koji me je rado podsetio na moje godine“, napisao je Novak uz emotikon koji se smeje.

Foto: Printscreen Instagram djokernole

Đoković trenutno ima 37 godina, ali i dalje ne namerava da ode u penziju, kao što su to učinili Federer, Mari i Nadal.

„Ne mislim ništa o tome, pa ja još igram! I dalje guram dalje, ali deo mene je otišao sa njima, to je sigurno. Era ‘Četiri musketara’ i naših rivalstava je bila neverovatna. Ostavila je veliki trag u srcima mnogih navijača širom sveta“, rekao je Đoković posle pobede u četvrtfinalu Mastersa u Šangaju.

Meč sa Jakubom Menšikom je bio dobro iskustvo za Đokovića.

„I dalje imam želju da igram, možda ne sa istim intezitetom i brojem turnira kao ranije, ali ovakvi mečevi – borba sa 19-godišnjakom dva i po sata na terenu – i dalje imam želju za time, i dalje mi je to izazov i pokušavam da izvučem najbolje iz sebe“, podvukao je srpski teniser.

Đoković se u polufinalu Šangaja u subotu od oko 13 časova po srednjeevropskom vremenu sastaje sa Tejlorom Fricom.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare