Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Novak Đoković, najbolji teniser ikada, nalazi se u Beogradu i slobodno vreme je iskoristio kako bi razgovarao za RTS i emsiju "Putem šampiona" koju vode poznati voditelji Dragana Kosjerina i Aleksandar Stojanović.

Novak Đoković se sprema za duel Dejvis kupa u Beogradu koji će Srbija igrati protiv Grčke, dok je tokom gostovanja odgovorio na nekoliko zanimljivih pitanja.

Odgovarao je Đoković o Olimpijskim igrama, da li bi pre igrao dubl sa Federerom ili Nadalom, zatim je pričao o filmovima i serijama, da bi se potom dotakao muzike.

PROČITAJTE JOŠ

Upravo tada je do suza nasmejao Draganu Kosjerinu i Aleksandra Stojanovića, voditelje ove emisije.

„Volim da slušam naše izvođače da pratim i da gledam… Ali, ja sam dete devedesetih godina, i najžalije mi je što sam bio na putu kad su svi moji najbliži bili u Areni na dve noći „dens devedesete“ to mi je najžalije što sam taj koncert propustio. Ja se nadam, evo zvaničan apel od mene, molim vas, organizujte još jednom, bilo gde, samo da budem prisutan“, apelovao je Đoković.

NE PROPUSTITE

Novak objasnio krah na US Openu

Novak Đoković doživeo je neuspeh na ovogodišnjem US Openu pošto je ispao u trećem kolu od Alekseja Popirina i tako nije uspeo da odbrani titulu osvojenu u 2023. godini.

Đoković je otišao na grend slem koji je osvojio četiri puta kako bi to uradio i peti, ali jednostavno posle Olimpijskih igara, taj turnir je došao prebrzo.

Nije imao vremena Novak Đoković da se fizički, ali i mentalno pripremi za poslednji grend slem, a sada je i otvoreno pričao o tome.

„Evo, sada u Njujork sam otišao samo zato što je grend slem. Osećao sam da to nisam ja. Osećao sam pred svaki meč veći pritisak nego na OI. Tenis je pojedinačan sport, nemamo na koga da se oslonimo. Sami smo na terenu, tu je čar i lepota sporta, ali ako vam je loš dan i nemate rešenje vi ste – izgubili. To je mač sa dve oštrice. OI su mi bile najveće zvezde vodilje. Tenis nije klasičan olimpijski sport poput plivanja i takvih sportova“, rekao je Đoković za RTS.

BONUS VIDEO Trening Novaka Đokovića na US Openu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar