Laura Pauzini
Foto: ase: no, Credit line: Piovanotto Marco/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Malo ko nije doživeo transfer blama kada je video šta je uradila Laura Pauzini, čuvena italijanska pevačica, na proslavi titule Janika Sinera, drugog igrača sveta, na mastersu u Majamiju.

Taj snimak je postao hit u Italiji kada je Laura pokušala da poljubi Janika, a on je ostao neobično hladan. Siner nije dozvolio da ga poljubi.

PROČITAJTE JOŠ

Siner je izbegao poljubac gotovo skamenjen, a to je mnogo začudilo. Obe reakcije su bile prilično neobične, što je uslovilo da dođe do neprijatne situacije.

„Naš šampion je još jednom poveo Italiju do pobede, zahvaljujući svom talentu, treningu, snazi volje i karakteru. Veliki ste izvor ponosa za sve nas i primer za sve mlade. Divno je bilo biti pored vas na ovaj važan dan! I to je samo prvi od mnogih sastanaka koji nas čekaju zajedno, učiniću sve da vas pratim“, poručila je Laura puna ponosa.

Mnogima je to bilo neprijatno, ali je privuklo veliku pažnju.

Kantautorka će nastupati u Beogradu ovog decembra, a nije tajna da je godinama jedna od omiljenih pevačica Novaka Đokovića.

Šuškalo se tada 2014. godine da je tražila 220 hiljada evra da peva na svadbi Novaka na Svetom Stefanu. Pisale su tada to „Vijesti„, ali nikada nije potvrđeno da je boravila u Crnoj Gori.

Laura je primila dve Svetske muzičke nagrade 1994. i 2003. godine za najboljeg izvođača Italija, Platinastu nagradu za najprodavanijeg izvođača Evrope, Latin Gremi za najbolji vokal na pop albumu 2005. godine, kao i Gremi za najbolji latino pop album. Laura je postala prva pevačica iz Italije koja je osvojila Gremi.

BONUS VIDEO Đoković o Ivaniševiću: kraj profesionalne saradnje ne znači kraj prijateljstva

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar