Novak Đoković
Foto: Ben Stansall / AFP / Profimedia

Novak Đoković, drugi teniser sveta, komentarisao je pobedu protiv Metjua Ebdena u prvoj rundi Olimpijskih igara u Parizu (6:0, 6:1).

“Soccerbet iz Pariza”

Foto: Nova.rs

„Sjajna atmosfera pod krovom, većina mečeva otkazano, imali smo sreće da budemo pod krovom.
Atmosfera je drugačija nego na RG, isto su i tada ljudi umešani i daju maksimum da podrže omiljene igrače, ali video sam razne zastave i kako se ponašala publika između gemova, sa muzikom i talasima, to samo u Dejvis kupu ima, uživao sam zbog toga. Nije bio preterani pritisak, malopre sam pričao o tim nelogičnim pravilima, nadam se da će promeniti, mnogi u singlu su čekali, pa i naš Hamad je mogao da dođe i igra za par sati“, rekao je Đoković.

Pročitajte još

Govorio je o potencijalnom okršaju protiv Rafaela Nadala u drugoj rundi. Da bi došlo do toga, Španac mora da pobedi Martona Fučoviča.

„Verovatno ćemo u ponedeljak igrati. Naravno, treba on da pobedi, spremaću se kao da je finale, uvek tako sa njima, na Rolan Garosu je ogromno interesovanje i žele svi da ga vide. Prateću njegov meč naravno, kako se oseća, kreće, kako igra, naravno biće analiza, ako dođe biće to finale pre finala“.

Posle trave ste se vratili na sljaku?

„Koleno jako dobro reaguje, iako je meč kratko trajao, to meni ne smeta, trenirao dosta i pre Paroza i u Parizu, zadovoljni sam kako sam trenirao, osećam se spremite nego pre Vimbldona. Uradio sam odlične pripreme pred Igre, sve u svemu začin C“, rekao je uz osmeh.

Idemo po zlato?

„Nego šta“, samouvereno je poručio Novak.

Otkrio je da li će gledati Nadala i Karlosa Alkaraza.

„Neću gledati Alkaraza i Nadala u dublu, nemam interesovanje za to, idem da uživam s decom da se odmaram i spremam dalje. Gledaću Nadala u singlu u nedelju“.

Ako se poklope Nadal i košarkaši?

„Gledacu onda košarkaše, oni su mi bitniji“, zaključio je Đoković.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar