Foto: MB Media Solutions / Alamy / Alamy / Profimedia

Novak Đoković ovog ponedeljka nastavlja napad na osmu titulu na Vimbldonu duelom protiv Holgera Runea, a biće to ubedljivo najveći izazov na turniru.

Putujte sigurni uz UNIQA putno osiguranje za ceo svet.

Foto: Nova.rs

Srpski teniser je imao problema da slomi otpor Alekseja Popirina, a onda je poslao i poruku koja je mnoge zabrinula da „mu je drago da izgleda kao da je sve u redu, ali da to nije slučaj.“

PROČITAJTE JOŠ

Đoković je u prva tri kola izgubio tri seta, ali je za rivale imao dva izrazita servera protiv kojih je uvek neugodno igrati na travi Vimbldona.

Sada će imati potpuno drugačiji izazov Holgera Runea kog mnogi često nazivaju kopijom Đokovića zbog sličnog stila igre.

Do sada su igrali pet put, a Đoković vodi u međusobnom skoru sa 3-2 i slavio je na poslednja dva duela.

Rune je prošao izuzetno težak put do ovog duela jer je bukvalno morao da se „vraća iz mrtvih“. Kventin Alis je vodio sa 2-0 u setovima, a onda je usledio preokret (1:6, 6:7(4), 6:4, 7:6(4), 6:1).

Ovaj meč će se odigrati oko 18.00 (neophodno je da prethodno budu završeni ostali mečevi na „Centralnom terenu“), a direktan prenos je moguće gledati na Sport klub 1 i na RTS 2.

Moguće je da taj meč krene i znatno kasnije jer je neophodno pre svega Elena Ribakine i Ane Kalinskaje, te Tejlora Frica i Aleksandera Zvereva. To znači da bi potencijalno Đoković i Rune mogli da strepe da li će meč završiti na vreme.

BONUS VIDEO Poslednji poeni meča Đoković vs Popirin

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar