Foto: Printscreen/Tviter: NovakDjokerFans

Novak Đoković potvrdio je na kom će turniru naredno nastupati, nakon što je tu ekskluzivu od njega dobila fudbalerka Aitana Bonmati na crvenom tepihu prilikom dodele prestižne „Laureus“ nagrade.

Srpski teniser je po peti put dobio nagradu „Laureus“, a neposredno pre dodele se sreo sa Špankinjom, Aitanom Bonmati, kojoj je dodelio Zlatnu loptu pre nekoliko meseci.

Bonmati je zastala da popriča sa Đokovićem na crvenom tepihu i tom prilikom postavila mu je pitanje, na čiji je odgovor čekao ceo svet.

PROČITAJTE JOŠ

Đoković joj je otkrio da će igrati na mastersu u Rimu koji će početi 8. i trajati do 19. maja.

To će mu biti poslednja priprema pred Rolan Garos, na turniru gde juri svoju treću grend slem titulu u Parizu.

Pogledajte njihov razgovor u Madridu tokom kog je Đoković takođe želeo da sazna što je više moguće o fudbaleri i poželeo joj je sreću u utakmicama Lige šampiona.

Legendarni kvorteberk Tom Brejdi je Đokoviću uručio nagradu ispred konkurencije koju su činili atletičari Mondo Duplantis (Švedska) i Noa Lajls (SAD), automobilista Maks Ferstapen (Holandija) te fudbaleri Erling Holan (Norveška) i prošlogodišnji osvajač Lionel Mesi (Argentina).

Sportista koji je napravio najveći proboj je Džud Belingem, fudbaler madridskog Reala. Englez je prošlog leta stigao u Madrid i brzo je postao ponajbolji igrač „kraljevskog kluba“ sa svega 20 godina. Nagradu mu je uručio Karlos Alkaraz, kojem je to priznanje pripalo prošle godine.

BONUS VIDEO Novak nakon ispadanja u Monte Karlu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar