Foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Novak Đoković, najbolji teniser svih vremena, oglasio se pred meč 1. kola na US Openu koji će igrati protiv Radu Albota.

Miodrag Dimitrijević Foto:Nova.rs; shutterstock

Novak je odao počast Dominiku Timu, koji je odigrao poslednji meč na grend slemovima, pošto je poražen od Bena Šeltona sa 3:0 (6:4, 6:2, 6:2).

„Sjajna grend slem karijera, Domi! Bila je čast gledati i deliti teren sa tobom“, napisao je Đoković.

PROČITAJTE JOŠ

Dominik Tim je 2020. godine postao šampion u Njujorku, ali nažalost zbog povreda će morati nešto ranije nego što je očekivano da završi karijeru.

Povreda ruke je prethodnih godina uzela svoj danak, Tim nije mogao da se vrati u staru formu i to je značilo da će pre ili kasnije morati da okonča mučenje.

„Hvala vam svima na podršci svih ovih godina. Bilo je to deset godina lepih, ta titula je bila najveći uspeh u karijeri za mene, baš na ovom terenu. U toj čudnoj 2020. godini, u svim tim okolnostima, došao sam do uspeha bez vas. To jeste bio lep, ali čudan trenutak. Sada sam pred vama odigrao poslednji meč. Mogu samo da vam se zahvalim, šteta što niste bili tu pre četiri godine. Još jednom hvala svima koji su mi omogućili da odigram poslednji meč“, rekao je Tim.

Austrijanac je od predsednika USTA dobio uramljeni kolaž svojih fotografija sa US Opena.

BONUS VIDEO Trening Novaka Đokovića na US Openu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar