Miomir Kecmanović
Foto: Tanjug/AP Photo/Pamela Smith)

Lorenco Museti uspeo je da savlada Miomira Kecmanovića sa 3:6, 6:4, 6:4, 2:6, 5:7 i da se plasira u treće kolo US Opena.

Miodrag Dimitrijević Foto:Nova.rs; shutterstock

Noć. Nekoliko minuta pre 21.00 po lokalnom vremenu. Gotovo svi mečevi su gotovi. Jedino se još uvek igra susret Italijana i Srbina. Ljudi stoje jedni drugima na glavi, ne može se videti ništa jer ispred vas stoji tri reda ljudi.

PROČITAJTE JOŠ

Kecmanović je uspeo da napravi čak i više brejkova od rivala (sedam naspram šest), ali nije uspeo da napravi onaj kada je na stolu bilo sve ili ništa. Imao je dve meč lopte pri rezultatu 5:4 u trećem setu, ali nije uspeo da ih iskoristi. Jedan as i smeč viner održali su Musetija u igri, a onda je ubrzo napravio brejk i pospremio ovaj susret.

Miomir Kecmanović
Foto: Nova.rs

Kecmanović je bio agresivan, a stigao je do čak 18 brejk lopti. Ipak, nije iskoristio one dve najvažnije, pa je posle tri sata i 50 minuta morao da preda oružje pred italijanskim teniserom koji će u sledećoj rundi igrati protiv Brendona Nakašime koji je sa 3:0 savladao i Holgera Runea i Artura Kazoa.

Kecmanović je susret završio sa 62 neiznuđene greške, naspram 43 Musetija koji je nastavio da igra odlično nakon teniskog leta života.

BONUS VIDEO Prva konferencija Novaka Đokovića kao olimpijskog šampiona

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar