Marijana Veljović Foto:JB Autissier / Panoramic / Bestimage / Profimedia

Ona je i dalje jedna od najpopularnijih sutkinja u svetu tenisa.

Marijana Veljović je poznata i kao žena koja kada sedne u sudijsku stolicu ne gleda da li je na terenu Rodžer Federer ili 1000. teniser na ATP listi.

PROČITAJTE JOŠ:

Autoritet je gradila svojim odlukama i dobijala šansu da sudi neke od najvećih teniskih mečeva u „belom sportu“. Pored toga je svuda plenila i atraktivnim izgledom.

Nedavno se našla u žiži javnosti kada nije htela da ustukne pred Janikom Sinerom, italijanskim igračem koji će igrati protiv Novaka Đokovića u polufinalu Vimbldona.

Ta situacija je nagnala hrvatske medije da se zapitaju „gde je nestala slatka mala Marijana“, podsećajući na situaciju kada su joj hrvatski navijači pevali.

Balkanskom ulicom, Marijana Veljović
Foto: Ivan Dinić/Nova S

Još kada je hrvatska reprezentacija 2018. u Lilu osvojila Dejvis kup, prirasla je srcu ljubiteljima tenisa iz Hrvatske.

Sudila je dva meča Marinu Čiliću, i sama je ostala oduševljena atmosferom u tom finalu, dok su joj navijači, zadovoljni suđenjem, zapevali: „Slatka mala Marijana, tebe ću čekat ja dok svane dan“.

U danima posle dve razmirice sa Sinerom, tokom njegovog meča sa Danijelom Galanom, Hrvati konstatuju da se Marijana promenila.

Siner je, bez obzira na dve svađe kada je sit izmaltretirao sutkinju u stolici, uspeo da pobedi u tri seta i prođe dalje, gde je kasnije pobedio i Romana Safjulina pre nego što se plasirao u polufinale.

Foto: EPA-EFE/YOAN VALAT
Foto: twitter.com
Foto: EPA-EFE/DAVE HUNT
Marijana Veljović Foto:Roger Parker / Alamy / Alamy / Profimedia
Marijana Veljović Foto:Zabulon Laurent/ABACA / Abaca Press / Profimedia
Marijana Veljović
Foto: Marko Djokovic/Starsportphoto ©

BONUS VIDEO: Deset minuta sjajnih poena, čudnih i smešnih situacija na travi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar