Foto: AP Photo/Andy Wong

Teniska priča dana došla je iz Šangaja gde je Čeh Tomas Mahač pobedio u četvrtfinalu mastersa u Kini savladao Karlosa Alkaraza nakon spektakularne partije sa 7:6, 7:5.

Čeh je tako nakon što je prošle godine u Ženevi savladao i Novaka Đokovića, sada ostvario i drugu veliku pobedu u karijeri.

PROČITAJTE JOŠ

„Igrao sam neverovatno. Znao sam da će moj nivo tenisa danas biti sjajan jer trenutno igram najbolji tenis u karijeri. Pobedio sam Tomija Pola u prošlom meču sa neverovatnom igrom. Protiv ovakvih igrača moram igrati na ovom nivou. U suprotnom, završi se sa 6-2, 6-3 i ideš kući. Nema druge opcije. Zapravo, znao sam da imam šansu. Ali nikad ne znaš. Protiv igrača poput njega, ako vodiš u setu i serviraš pri 5:4, to je daleko od pobede u meču. Igrao sam protiv njega na Dejvis kupu i tada sam uspeo da igram na ovom nivou samo jedan set. Danas su bila dva. Dovoljno“, nasmejao se Čeh.

U polufinalu igra protiv Janika Sinera, pa se mnogi pitaju da li je vrmee i za treći veliki skalp.

„Radujem se tome. Stvarno uživam što sam u polufinalu i srećan sam što mogu da igram protiv najboljih igrača“, zaključio je Čeh.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar