Hamad Međedović Foto: Starsrport/Serbia Open

Troje igrača u pohodu na drugo kolo.

Novak Đoković je po običaju svoj deo posla u prvom kolu odradio bez većih problema, a jedini stres je napravila kiša i problemi sa krovom na Centralnom terenu Vimbldona. Đoković je u tri seta rutinski izbacio Pedra Kaćina, ali su podbacili Miomir Kecmanović koji je sa 3:0 poražen od Dijega Švarcmana i Dušan Lajović koji je posle preokreta izgubio sa 3:1 od anonimnog Britanca Čojinskog.

PROČITAJTE JOŠ

Drugog dana će na teren još troje srpskih tenisera koje u direktnim prenosima možete gledati na kanalima Sport kluba.

Prvi će na teren Hamad Međedović koji je po drugi put uzastopno uspeo da prođe kvalifikacije i dođe do glavnog žreba nekog grend slema nakon Rolan Garosa. On će od 12 sati na terenu broj devet igrati protiv Austrlaijanca Krisa O’Konela protiv koga će pokušati da ostavari svoju prvu pobedu u glavnom žrebu.

Na terenu broj 17 će oko 13.30 drugi meč po redu igrati Laslo Đere protiv Amerikanca Maksima Kresija, dok će svoj debi na grend slemovima imati i Natalija Stevanović.

Ona će na terenu borj 12 igrati treći meč po redu protiv Karoline Pliškove nakon što se odigra jedan muški singl i dovrši meč koji je počeo dan ranije i ne očekuje se da će na teren pre 14.30.

Na Centralnom terenu program otvara šampionka Elena Ribakina protiv Šelbi Rodžers, a potom igraju Endi Marej protiv Rajana Penistona i Arina Sabalenka protiv Pane Udvardi.

BONUS VIDEO Haos na Vimbldonu: Novak nije hteo da nastavi meč, išao u inspekciju terena i doneo odluku

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar