Foto: AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Kapiten fudbalske reprezentacije Španije Alvaro Morata i teniser Karlos Alkaraz obratili su se video porukama pred finale Evropskog prvenstva u fudbalu i finale Vimbldona u kojima su izrazili nadu da će nedelja biti dan za pamćenje za celu Španiju.

Putujte sigurni uz UNIQA putno osiguranje za ceo svet.

Foto: Nova.rs

„Zdravo Čarli, sećaš se da sam ti pre početka Evropskog prvenstva rekao da nećeš moći da nas bodriš u finalu jer ćeš tog dana i ti igrati finale. Nadam se da će nedelja biti dan za pamćenje za celu Španiju. Podržavaćemo te svim srcem i kao što ti kažeš, obojica znamo šta je potrebno za pobedu. Nadam se da ćemo se videti sledeće nedelje u Madridu da proslavimo zajedno“, rekao je Morata u video poruci.

Pročitajte još

Alkaraz je poručio da su španski fudbaleri imali „perfektnu kampanju do sad na EP“.

„Pratio sam sve utakmice, od prve do polufinala, patio sam sa vama i podržavao vas. Nadam se da će nedelja biti poseban dan za sve vas. Šaljem vam veliki zagrljaj, hajde da uradimo to. Napred!“, rekao je španski teniser.

Alkaraz će u reprizi prošlogodišnjeg finala Vimbldona u nedelju od 15 časova pokušati da odbrani pehar i savlada Đokovića, rekordera po broju grend slem pehara (24).

Đoković i Englezi, pokušaće da im pokvare planove.

U nedelju od 21 čas u Berlinu se igra finale EP između Španije i Engleske.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar