Foto: EPA-EFE/ZAIN MOHAMMED

Kamila Đorđi, 32-godišnja bivša teniserka, živi život kao na nekom filmu, pošto se u poslednje vreme pojavljuju bizarne informacije vezane za nju.

Poslednji meč Kamila Đorđi je odigrala 23. marta, onda je usledila pauza i odjednom se pojavila informacija da je Italijanka rekla zbogom tenisu. To danima nije nigde zvanično objavila, saznalo se preko ITF sajta, a čak ni iz WTA organizacije nisu mogli da je kontaktiraju.

Nekoliko dana nakon toga pojavile su se informacije da je zbog utaje poreza pobegla u SAD, a onda se Đorđi oglasila, objavila kraj karijere i poručila ljudima da ne veruju u sve što čuju.

PROČITAJTE JOŠ:

Međutim, sada su se pojavile nove optužbe na njen račun. Kako piše italijanska „Republika“, nekada 26. teniserka sveta, koja je u karijeri zaradila više od šest miliona evra (samo od turnira), opljačkala je vilu u kojoj je provela šest meseci pre bega. Tako je bar optužuje vlasnik, koji se oglasio.

„Kamila je sa porodicom pobegla ne plativši polugodišnju rentu. Takođe, ukrala je polovinu nameštaja uključujući persijske tepihe i antikvarni sto težak pola tone. Ukupna šteta iznosi između 50 i 100 hiljadu evra“, optužio je vlasnik vile iz okoline Firence 32-godišnju penzionisanu teniserku.

Vlasnik je navodno pričao sa ocem Kamile Đorđi, ali taj razgovor nije baš najbolje protekao.

„Rekao mi je da to nisu mnogo vredne stvari. Ružan odnos prema osobi koja je pretrpela i finansijski i emotivan gubitak. Te stvari su deo mog života i moje majke. Pre nekoliko meseci su me komšije upozorile da su došli kamioni za utovar nameštaja a kada sam stigao nije bilo nikoga a kuća je bila poluprazna. Neke stvari su ostavili u bašti jer verovatno nisu mogli da ih utovare“, dodao je vlasnik vile.

Zanimljivo je da Kamili i njenoj porodici preti i suđenje zbog navodnih falsifikovanih potvrda o vakcinisanju tokm pandemije koronavirusa.

Sada se čeka novo oglašavanje Kamile, ali su u međuvremenu to uradili njeni advokati.

„Kraj njene karijere je zbog zamora od tenisa a ne zbog istrage. Bila joj je potrebna pauza da dobro razmisli o svom životu posle tenisa. Uskoro će se vratiti u Italiju da sve objasni. Iz vile je otišla zbog porodičnih problema. Kamila ne želi da izbegne odgovornost“, napisali su u zvaničnom saopštenju.

Đorđi je veoma atraktivna teniserka, često objavljuje slike u donjem vešu i zaista je nejasno zašto je dozvolila da se ovoliko skandala povezuje sa njenim imenom.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar