Foto: Marechal Aurore/ABACA/Shuttersto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Jelena Đoković, supruga najboljeg tenisera u istoriji, prokomentarisala je vest o Janiku Sineru, koji je dobio pojačanje u stručnom štabu.

Siner je posle doping afere i izbegavanja kazne, odlučio da promeni neke ljude u svom timu, a dobio je dva ozbiljna pojačanja.

U timu italijanskog tenisera sada su Marko Paniki i Ulises Badio, koji su nekada sarađivali sa Novakom Đokovićem i sa njim beležili neverovatne rezultate.

PROČITAJTE JOŠ:

Ovaj Sinerov potez izazvao je brojne reakcije u svetu tenisa, a komentar ispod objave teniske stranice „U penjanju“ ostavila je i Jelena Đoković.

„Ja se ne dam!!!“, napisala je Jelena uz nekoliko emotikona koji se smeju.

Ulises Badio je s Đokovićem počeo da radi u maju 2017. godine, a posebno se istakao kada je Novak imao problema s laktom, kao i na putu do titule na Australijan openu 2021. godine – tada se Novak povredio u meču trećeg kola sa Tejlorom Fricom i na putu do trofeja više nije trenirao i dobar deo dana je provodio na terapijama.

Marko Paniki je šest godina radio sa Đokovićem, a poznat je po radu sa mnogim poznatim sportistima i teniskim asocijacijama.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели U Penjanju 🎾 (@u_penjanju)

Siner je nedavno osvojio US Openu, što mu je bila druga grend slema titula u sezoni, ali i u karijeri.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare