Foto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Novak Đoković i Kasper Rud odmeriće snage u subotu u polufinalu Mastersa u Monte Karlu.

Taj meč će biti treći na programu na centralnom terenu, što znači da će Srbin i Norvežanin na teren negde oko 15 sati i 30 minuta.

Program od 11 sati otvara meč dubla između Marsela Granoljersa i Orasija Sebaljosa protiv Sandera Žilea i Johana Vligena. Nakon toga će na teren oko 13.30 Stefanos Cicipas i Janik Siner, da bi kao treći ne pre 15.30 na teren izašli Đoković i Rud.

PROČITAJTE JOŠ:

Na kraju će još jedan dubl biti odigran između Mata Pavića i Marsela Arevala koji tek čekaju svoje protivnike iz meča Mela i Zvereva, odnosno Frica i Runea.

Prenos meča Đoković – Rud možete gledati uživo na Sport klubu 1 HD.

Đoković je u četvrtfinalu savladao Aleksa De Minora u petak popodne sa 7:5 i 6:4, pa se plasirao u prvo polufinale Monte Karla posle devet godina. Rud je savladao Iga Umbera u tri seta.

Novak je sada već davne 2015. drugi i poslednji put i uzeo titulu u Kneževini. U polufinalu je tada pobedio Rafaela Nadala, a onda je u finalu savladao Tomaša Berdiha sa 7:5, 4:6 i 6:3.

Rud je inače odličan na šljaci, gde je beležio i najveće uspehe u karijeri, pa Novaku neće biti nimalo lako u polufinalu, pogotovo ako znamo da se fizički mučio u prethodnim mečevima.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar