EPA-EFE/CAROLINE BLUMBERG

A na ruci bogatstvo...

Najbliža porodica Novaka Đokovića bila je prisutna na finalu Rolan Garosa, u kom je srpski teniser slavio sa 3:0 i tako podigao 23. grend slem trofej u karijeri.

Sav fokus tokom finala bio je na Novaku i njegovom uspehu, koji je bez sumnje istorijski, ali danima kasnije priča se i o tome šta su članovi porodice Đoković nosili od satova na rukama.

PROČITAJTE JOŠ:

Srđan Đoković je imao najskuplji komad nakita na sebi, pošto sat marke Patek Filip 5930G koji je nosio, košta skoro 100.000 evra i teško ga je naći u prodaji.

Osnovna cena mu je oko 73.000 evra, ali s obzirom da je u pitanju limitirana serija, cena mu raste iz dana u dan. Napravljen je 2017. godine.

Novak, njegova supruga Jelena i majka Dijana bili su skromniji, a nosili su satove marke Hublot.

Novak je nosio „Big Beng Meka 10“, keramički sat koji je već imao u nekoliko prilika. Ovaj sat plave boje mu je među omiljenima, a u poređenju sa onim koji je nosio njegov otac vrlo je skromno cenjen. Novakov sat košta oko 25.000 evra i može se još uvek naći u slobodnoj prodaji u zvaničnim prodavnicama.

Jelena se odlučila za model „Classic Fusion King Gold 33mm“, vredan oko 20.000 evra.

Takođe je u redovnoj prodaji i nije ograničena serija, a uz jednostavan dizajn dolaze zlatni okvir, zlatne kazaljke, jednostavan i pregledan brojčanik bez mnogo detalja, ali dijamanti koji su poređani u krug mogu dodati na ceni.

Novakova majka Dijana je imala jedan od ova dva modela – „Clasic Fusion“ ili „Big Bang“. Vrednost njenog sata procenjena je na između šest i sedam hiljada evra.

Uz njih, po skupocenim satovima na finalu Rolan Garosa istakli su se Kilijan Mbape, Tom Brejdi, ali i Zlatan Ibrahimović, čiji je model roleksa vredan više stotina hiljada evra.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Sat na Ruci (@sat_na_ruci)

BONUS VIDEO Novak Đoković – Kasper Rud, najbolji potezi finala Rolan Garosa 2023.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare