AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Novak Đoković objavio je na društvenim mrežama sliku sa Geretom Bejlom, legendarnim fudbalerom iz Velsa.

Putujte sigurni uz UNIQA putno osiguranje za ceo svet.

Foto: Nova.rs

Bejl je podržavao Novaka u meču protiv Holgera Runea, koji je Đoković dobio sa 3:0 u setovima i tako otišao u četvrfinale Vimbldona.

Velšanin je na meču Đokovića i Runea sedeo u Novakovoj loži, što je potvrdilo da su u odličnim odnosima.

Njih dvojica se poznaju sa raznih sportskih događaja i svečanosti, obojica gaje ljubav prema golfu, a izgleda da i van terena i svetla kamera imaju odličan odnos.

Srpski teniser je sada objavio sliku sa Bejlom, na kojoj Geret drži majicu sa Novakovim potpisom i natpisom „Hala Madrid“, a opis je bio kratak:

„Galaktikos. Hvala na podršci, Bejl“.

PROČITAJTE JOŠ:

Bejl je najsjajniji deo karijere proveo u Real Madridu, bio je deo druge „galaktiko ere“, a sa Karimom Benzemom i Kristijanom Ronaldom činio je verovatno i najbolji napad na svetu. Sa Madriđanima je osvojio 15 trofeja, od kojih je čak pet iz Lige šampiona.

U toj jednoj reči, koju je Novak stavio u opis, krije se mnogo toga, a uspesi Bejla sa Realom dugo će se pamtiti, kao i cela njegova karijera, pogotovo u Velsu, gde je fudbalska ikona.

Bejl je fudbalsku karijeru zvanično okončao prošle godine, a poslednju zvaničnu utakmicu odigrao je za Vels protiv Engleske 29. novembra 2022. godine.

Tokom klupske karijere bio je član Sautemptona, Totenhema, Real Madrida i Los Anđelesa. Ostao je upamćen i kao jedan od najboljih velških fudbalera u istoriji, pošto je za reprezentaciju odigrao 111 mečeva i dao 41 gol.

View this post on Instagram

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar