Jelena Dokić
Foto: EPA/PAUL MILLER

Jelena Dokić je doživela povredu tokom kvalifikacija za trku Formule 1 u Australiji i to tako što je stradala kao gledalac.

Ona je bila na licu mesta tokom kvalifikacija za Veliku nagradu Australije.

Jeleni je bila potzrebna pomoć lekara nakon što je Fernando Alonso nakratko izleteo sa staze i posupo navijače šljunkom – a jedan kamenčnić je bivšu polufinalistkinju Vimblodna pogodio u oko.

PROČITAJTE JOŠ

U jednom momentu, bolid Španca Fernanda Alonsa je skrenuo sa staze i podigao veliki oblak šljunka i kamenčića.

Dokićeva je imala tu nesreću da joj jedan komadić završi u oku, pa je morala da zatraži hitnu pomoć u obližnjem boksu Mercedesa.

Foto: Screenshoot

„Kada odete na Formulu 1 za vikend, a auto završi van staze baš ispred vas i komadić uleti baš u tvoje oko. Fernando Alonso je izleteo sa staze i komadići kamenja koje su podigli zadnji točkovi vozila su dospeli do mog oka. Morala sam na tretman, ali sve je u redu. Samo malo krvarenja i ogrebotina. Preživeću. Brza i sjajna intervencija lekara u boksu Mercedesa. Hvala vam što ste se pobrinuli za mene. Dobro sam. Spremna sam da gledam još od Formule 1. I da, mogu da potvrdim da je šminka nekim čudom ostala netaknuta. Zadivljujuće“, poručila je Jelena u objavi na Instagramu.

BONUS VIDEO Maverik Vinjales nakon pobede u sprintu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar