Foto: Instagram / jelenadjokovicndf

Najbolji teniser u istoriji Novak Đoković završio je Rolan Garos povlačenjem pred četvrtfinale zbog povrede, ali nije odigrao loš turnir u Parizu.

Pobedio je dva meča u pet setova, izašao na kraj sa nekim „tvrdim orasima“, a sa tribina ga je sve vreme pratila i bodrila supruga Jelena.

PROČITAJTE JOŠ:

Ona je bila uz njega i kada su zajedno bili na oproštaju velikog rukometaša Nikole Karabatića i podelila je njegovu bol kada je povredio koleno.

Zbog toga je morao da ode na operaciju u Parizu, odakle je Jelena podelila nekoliko lepih momenata.

Objavila je i dirljivu fotografiju sa nasmejanim Novakom, ali i snimak jednog peha koji joj se desio tokom vožnje iznajmljenog, gradskog bicikla pariskim ulicama.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)

Ispala joj je jakna sa upravljača i srećom, nije zapela za točak, pa nije bilo posledica i sve je ostalo samo na čišćenju malo prašine.

Inače, Đoković je u Parizu zaigrao bolje dok je bar deo porodice bio uz njega i prošao je kroz neke teške momente u mečevima do četvrtfinala, gde je kroz pet setova pobeđivao Lorenca Musetija i Fransiska Serundola.

Sada ga čeka bar nekoliko nedelja pauze zbog operacije meniskusa, pre nego što se vrati u takmičarski pogon i pokuša da se vrati na teren bar za Olimpijske igre u „gradu svetlosti“.

BONUS VIDEO: Nova.rs posetila kliniku u kojoj je operisan Đoković

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare