Foto: Nova.rs

Novak Đoković je odradio trening pred meč sa Stanom Vavrinkom u trećem kolu Vimbldona, a to će biti njihov 27. meč (20-6).

Foto: Nova.rs

Pred prvi susret na travi Vimbldona sa Švajcarcem je odlučio da malo promeni rutinu. Obično je trenirao četiri sata pre početka meča tog dana, a ovog puta je to uradio nešto ranije jer je teško očekivati da će izaći na teren pre 19.00.

Ðoković se posebno fokusirao na servis i kako da tu probije Vavrinku, a Goran Ivanišević je očekivano tu znao da da prave instrukcije.

PROČITAJTE JOŠ

Đokovića je još jednom gledao Mikel Iner, švedski teniser, koji pokušava da prikupi što je više moguce informacija da bi nastavio da napreduje.

Na treningu je bio i sin Stefan koji se igrao sa decom drugih igrača između ostalih i sa sinom Boba Brajana, čuvenog dubl igrača. Prošle godine su se zajedno igrali gotovo svakog dana.

Đoković je tražio od Karlosa Gomez-Erere određeni tip servisa i udaraca kako bi bolje osetio ono što može da mu ponudi Vavrinka.

Radilo se na svim segmentima koje je Novak najavio da želi da popravi.

„Taj tempo na riternu, ne osećam pravi tajming, činjenica je da sam imao igrača koji je servirao izvrsno i bilo je teško čitati mu servis. Ja sam servirao dobro, čvrsto igrao na osnovnoj liniji, davao sam mu malo prilike, mislim da mu nisam dao nijednu brejk loptu. Uspevao sam da nađem udarac, imao sam šanse i brejk lopte u dva uzastopna njegova servisa, to nisam iskoristio i onda su se stvari zakomplikovale i onda sam morao da uđem u taj-brejk gde sam našao odličnu igru“, poručio je srpski as posle meča protiv Džordana Tompsona.

Foto: Nova.rs
Foto: Nova.rs
Foto: Nova.rs
Foto: Nova.rs

BONUS VIDEO Kako je Novak postao najbolji svih vremena (G.O.A.T.)?

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar