Foto: Nova.rs/Dušan Marković

Novak Đoković vodi veliku bitku na Centralnom terenu Vimbldona sa Lorencom Musetijem za plasman u veliko finale.

Putujte sigurni uz UNIQA putno osiguranje za ceo svet.

Foto: Nova.rs

To je bila i prilika da na tribine dođu i mnoge poznate ličnosti, a među njima se našla i legenda ragbija u Britaniji Kortni Loz.

On je u elegantnom odelu sa suprugom uživao u spektaklu Đokovića i Musetija, a ovog leta je bio u centru pažnje engleske javnosti.

PROČITAJTE JOŠ

Čovek koji je odigrao 105 mečeva za selekciju Engleske i osvojio jedno srebro i jednu bronzu igrao je 17 sezona jednom klubu, Nortempronu.

Ove sezone je kao kapiten ekipu doveo do titule posle 10 godina, druge od kako on igra za njih što je bio veliki uspeh.

U međuvremenu se povukao iz reprezentacije i očekivalo se da će karijeru završiti u istom klubu za koji je je igrao ceo život.

Ipak, sve je ostavio u šoku kada je prihvatio ponudu da pređe u francuski klub Brive koji nikada nije bio prvak Francuske, a ima jedan trofej Hajeneken kupa, svojevrsne Lige šampiona.

Brive je dao veliku ponudu Lozu i to je prevagnulo da donese neočekivanu odluku.

„Bio sam spreman da čitavu karijeru provedem u jednom klubu. Moji razgovori sa Nortemptonom su bili više nego korektni, ali sam razmišljao i o budućnosti svoje porodice. Sa ovim ugovorom koji će mi verovatno biti poslednji u karijeri, rešiću sve za ostatak života“, istakao je Loz.

Foto: Nova.rs/Dušan Marković
Foto: Nova.rs/Dušan Marković
Foto: Nova.rs/Dušan Marković

BONUS VIDEO Urnebesna reakcija Pešića kad je čuo da je Novak u polufinalu, poklonio se Đokoviću i poručio: To ne može svako, samo on

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar