Foto:Screenshot/Youtube/ATP Tour/EPA-EFE/MAST IRHAM

Ben Rotenberg, poznati američki novinar i zlonamerni kritičar Novaka Đokovića, još jednom je udario na srpskog tenisera.

Ovog puta Ben Rotenberg je to uradio na potpuno bizaran način i bez ikakve potrebe i to na dan kada je Đoković pobedio Rafaela Nadala sa 2:0 u drugom kolu Olimpijskih igara.

Naime, profil na društvenoj mreži „X“ pod nazivom Zain, kome inače u opisu profila stoji „Rafael, Karlitos“ (znači španski navijač), podelio je sliku ekrana na kojoj se vidi da Novak na toj mreži prati Endrjua Tejta.

Radi se o kontroverznom influenseru i kik-bokseru, koji je optužen za trgovinu ljudima, silovanje i formiranje kriminalne bande za seksualno iskorišćavanje žena.

PROČITAJTE JOŠ:

Opis podeljene slike sa profila pod lažnim imenom bio je „Bez komentara“.

Upravo tu objavu podelio je i Rotenberg i to sa sramnim komentarom.

„Novak Đoković, GOAT tenisa i GOAT neiznuđenih grešaka“, piše u objavi Rotenberga.

Mnogo puta do sada je Novak bio kritikovan od strane Rotenberga, koji ga je „napadao“ i zbog odluke da se ne vakciniše.

Naravno, to što neko nekoga prati na društvenim mrežama uopšte ne mora da znači da podržava ono čime se bavi, ono što radi ili objavljuje, ali Rotenberg je ovu priliku iskoristio za još jedan sraman napad, pa je mnogo navijača i ljubitelja tenisa u komentarima ispod njegove objave negativno reagovalo.

PROČITAJTE JOŠ:

Inače, Tejt je optužbe nazvao lažnim i nedavno je nakon tri godine dobio dozvolu da napusti Rumuniju, dok se konačna odluka suda i dalje čeka.

Braća Tejt, obojica bivši kik-bokseri sa američkim i britanskim državljanstvom, držani su u policijskom pritvoru tokom krivične istrage od kraja decembra 2022. do aprila 2023, kako bi bili sprečeni da pobegnu iz zemlje ili da manipulišu dokazima.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar