Foto: Screenshot Youtube Australian Open TV

Retko kada mu se u karijeri dešavalo da ispadne u prvom kolu grend slema, a taj rezultat je upalio alarm.

Milšped Group vam donosi najzanimljivije vesti direktno iz Melburna.

Tomas Martin Ečeveri je slavio sa 6:4, 6:2, 6:2 protiv Endija Marija, a legendarni Britanac nije siguran da će se vratiti u Melburn sledeće sezone.

PROČITAJTE JOŠ

Nakon mnogo problema sa kukom i operacije koja mu je omogućila da i dalje bude profesionalac Mari ne uspeva da dođe do nivoa koji je sebi zacrtao. Prošle godine se nalazio u potpuno drugačijoj situaciji, ali ove na Australijan openu deluje da bi to mogao da bude kraj.

Osvajač tri grend slema je bio na ivici suza na konferenciji za medije koja je izgledala kao pravo mučenje za njega. Posebno se muči da obuzda emocije.

„Znam da sam nekada isfrustriran, pokazujem emocije na terenu. Nema sumnje da je to posebno vidljivo poslednjih osam do deset meseci. Ne osećam se da kontrolišem meč i postanem isfrustriran. Pokušavam da budem miran, ali… Moram da nađem potreban balans, Novak Đoković je uzor i dobar primer za to“, rekao je Marej posle poraza koji ga je ozbiljno emotivno slomio.

Zatim je pojasnio šta posebno ceni kod srpskog tenisera.

„Možda se ne ponaša savršeno na terenu, ali je uvek fokusiran u svakom poenu. I on se nervira, ali igra svaki poen. Mislim da sam i ja igrao najbolji tenis kada sam se tako ponašao“, dodao je nekada veliki rival Novaka Đokovića.

BONUS VIDEO Godina u kojoj je Novak Đoković obarao rekorde

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar