Novak Đoković Foto: TANJUG/AP Photo/Christophe Ena

Novak Đoković i Lorenco Museti odigrali su meč za pamćenje u trećem kolu Rolan Garosa, što je širom teniskog sveta izazvalo oduševljene reakcije.

U 38. godini života Novak je igrao meč od četiri sata i 32 minuta, slavio je u pet setova i još jednom pokazao koliko je moćan, iako od početka sezone nema osvojenu titulu.

PROČITAJTE JOŠ:

Novim podvigom srpskog tenisera bila je oduševljena i Dženifer Kaprijati, nekada najbolja teniserka na svetu.

Meč Đokovića i Musetija završen je daleko iza ponoći, negde oko tri sata, pa je Kaprijati usred noći imala poruku na društvenim mrežama.

“Ono što je Đoković uspeo da ostvari prošle godine je neverovatno. Kako iko može da sumnja ili kritikuje njegovu formu – bez obzira na to da li pobeđuje ili gubi? Obožavam da ga gledam kako igra”, objavila je Dženifer Kaprijati na društvenoj mreži „X“.

Naredni Novakov rival biće Argentinac Fransisko Serundolo, koji voli da igra na šljaci, ali Đoković brani titulu u Parizu i igra sve bolje.

Što se tiče Kaprijati, ona je bila prva na svetu u oktobru 2001. godine, a osvojila je tri grend slem titule – dve na Australijan openu i jednu na Rolan Garosu. Osvojila je i zlato na Olimpijskim igrama 1992. godine u Barseloni.

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare