Tejlor Fric
Foto: CHARLY TRIBALLEAU / AFP / Profimedia

Poznati kanadski reper Drejk kladio se na predstojeće finale US Opena i veruje da će Tejlor Fric da pobedi.

Fric je praktično autsajder u meču sa Janikom Sinerom, koji se bori za svoju drugu grend slem titulu, ovenčan i dalje kontroverzom u vezi sa dopingom.

PROČITAJTE JOŠ:

Drejk je uplatio 210.000 dolara na pobedu američkog igrača, pa je očekivan dobitak 805.500 dolara.

„Nastavljam sa svojim skorom najsmelijih sportskih opklada u istoriji sa najviše gubitaka“, napisao je Drejk i podržao slabijeg igrača.

I zaista, on nema baš najviše uspeha kada stavlja opklade na sportiste, štaviše, bilo je dovoljno pogrešnih da se govori o „Drejkovoj kletvi“.

Bilo da je reč o UFC borbama, Formuli 1, fudbalu, ili NBA, Drejk je poslednjih godina gubio mnogo opklada.

Jedna od težih je bila kada je izgubio oko 1,6 miliona dolara kada se kladio na Izraela Adesanju protiv Aleksa Pereire na UFC 281.

Klađenje samo na Adesanju koštalo ga je skupo u još dva navrata (i ukupno skoro milion dolara), mada jednom jeste dobio kada se kladio na istog čoveka.

I to ne malo, 2,9 miliona dolara. Kladio se i na Horhea Masvidala, Džastina Gejdžija, Kamarua Usmana, Šona Striklenda, Džejka Pola, Fransisa Nganua protiv Entonija Džošue, a kladio se i na Argentinu protiv Francuske, da Mesi i družina dobijaju u regularnom delu utakmice.

Kladio se da će Arsenal i Barselona dobiti istog dana, na Bruklin Netse, Dalas i Djuk kada je reč o košarci i svuda su gubici bili više desetina ili stotina hiljada dolara.

Stoga nema sumnje da nije olakšao posao ni Fricu koji će od 20 sati probati da se uz pomoć publike domogne prvog grend slem trofeja.

BONUS VIDEO: Trening Novaka Đokovića na US Openu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar