Prvi trening je mogao da odgovori na bitno pitanje, mogao, ali nije. Sve do jednog momenta.

Foto: Nova.rs/Shutterstock

Hladno vreme u Banjaluci ostavilo je veliku enigmu turnira iz kategorije 250 otvorenom. Kako je Đoković?

PROČITAJTE JOŠ:

Srpski teniser se na treningu pojavio u trenerci, pa se nije videlo da li nosio „rukav“ ili ne. Problem sa desnim laktom je bio manje vise evidentan tokom Monte Karla, iako je Đoković tvrdio da je stvar minorna i da je uobičajena.

Novak je radio trening u trenerci, a onda u majici i podmajici dugih rukava. Iako je Miljan Amanović, njegov fizioterapeut, bio uz njega, nije imao razloga da reaguje, što je bilo svakako ohrabrujuće sve do jednog momenta.

Onda je pomogao Đokoviću da istegne ruku, što su svi primetili. Ipak, to se dešavalo i tokom drugih treninga, npr. na Australijan openu, ali u svetlu muke sa laktom to dobija drugačiju konotaciju. Trajalo je to jedan minut, a onda je trening nastavljen.

Veliki deo treninga zauzela je vežba top spina na forhendu, što bi mogao da bude ključ tokom sezone na šljaci.

Srpski teniser je, osim toga, odradio uobičajeni set vežbi tokom treninga, ništa tu nije odskakalo od uobičajenog što je ohrabrujuće. Ipak, nije bio sjajno raspoložen, ali ipak jednako ozbiljan i posvećen kao i uvek.

Odradio je trening sa Karlosom Gomez-Ererom, sada već njegovim standardnim sparing partnerom.

Standardno je imao nekoliko rundi razgovora sa Goranom Ivaniševićem, glavnim trenerom, a sada će imati još jedan dan pauze pre meča protiv boljeg iz duela Luke van Eša i Stena Vavrinke.

BONUS VIDEO „Gde da idem, ja sam živeo 60 godina da ovo vidim“: Guzva na treningu Đokovića

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar