Foto: AP Photo/Alessandra Tarantino

Novak Đoković je bio slobodan na startu turnira u Ženevi, a u drugom kolu ga čeka bolji iz duela Janika Hanfmana i Endija Mareja koji je počeo u ponedeljak, ali nije završen.

Sve je naime pokvarila kiša i to u trenutku kada je meč skoro bio gotov, a Nemac pred velikom pobedom jer je vodio sa 7:5, 4:1 uz dva brejka prednosti u drugom setu.

PROČITAJTE JOŠ

Tada se sručio pljusak i meč je prekinut, a zbog velikih padavina koje nisu stale, organizatori su doneli odluku da se nastavi u utorak.

To je pokvarilo planove Đokoviću jer još uvek nije poznato sa kim će da igra i za koga treba da se sprema, a nije poznato ni kada će na teren iako deluje da će kako stvari stoje na kraju ipak tek u sredu ako ne bude novih pomeranja.

Ono što može da raduje veliki borj navijača sa druge strane je što ovaj prekid daje šansu Mareju da se nekako izvuče i zakaže toliko čekani spektakl sa Srbinom.

Đoković i Marej nisu igrali još od 2017. godine, a jedini njihov potencijalni duel mogao je da se odigrao pre dve godine kada je Endi odustao pre meča zbog stomačnog virusa.

Njih dvojica su inače odigrali 36 mečeva u karijeri.

BONUS VIDEO Dobar dan, ja sam Janik… šalim se

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare