Novak Đoković
Foto: Andrew Schwartz / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Navijači Novaka Đokovića su se zabrinuli kada je teniser iznenada prekinuo trening pred početak US Opena.

Đoković je najpre trenirao sa Holgerom Runeom na manjem terenu, ali nije nastavio trening na glavnom stadionu „Artur Eš“, što je izazvalo zabrinutost među prisutnima.

Rune je neko vreme čekao Đokovića na terenu, ali je na kraju otišao kada su članovi Đokovićevog tima došli po njegove torbe.

PROČITAJTE JOŠ

Prema informacijama koje dolaze iz Danske, Đoković je tokom prvog sata treninga radio intenzivno, ali je nakon toga otišao na tretman kako bi proverio može li nastaviti. Posle pola sata, postalo je jasno da Đoković ne može nastaviti trening, što je ostavilo navijače zbunjene i zabrinute.

Trenutno nema preciznih informacija o prirodi povrede, ali je poznato da Đoković nosi steznik na kolenu još od Vimbldona, gde je imao operaciju. Iako su se pojavile zabrinjavajuće vesti, Đoković se kasnije pojavio na događaju u Njujorku, organizovanom od strane njegovih sponzora, i bio je vidno raspoložen, što daje nadu da povreda možda nije ozbiljna i da neće ometati njegov nastup na US Openu.

S obzirom na njegovu mogućnost da osvoji 25. grend slem titulu i stotu titulu u karijeri, svi se nadaju da će biti spreman za izazove u Njujorku.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare