Foto: Printscreen Instagram / djokernole

Srpski teniser Novak Đoković za sada se dobro provodi u Americi, a vreme do početka Indijan Velsa koristi na najbolji način.

On je u subotu na nedelju u Los Anđelesu gledao utakmicu Denver Nagetsa i Los Anđeles Lejkersa i posle dugo vremena se sreo i lično sa Nikolom Jokićem.

PROČITAJTE JOŠ:

Bio je u društvu Vlada Divca i Marka Jarića, a poveo je i svog sina Stefana da se upozna sa nekadašnjim velikim košarkašima i najboljim igračem današnjice.

„Lepo je bilo videti NBA superstarove i prijatelje sinoć“, rekao je Đoković i označio svoju surpugu Jelenu, Divca, Sašu Vujačića, glumca Nikolu Đurička, Jarića.

Jokić mu je dodatno ulepšao veče sa svojih 35 poena, 10 skokova i 7 asistencija za pobedu 124:114, ali i Lebron Džejms koji je na ovom meču došao do 40.000 poena u NBA karijeri.

View this post on Instagram

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

Poznato je da Jokić nema društvene mreže, ali je Novak sreo i neke od njegovih saigrača poput Džamala Mareja, Arona Gordona i Pejtona Votsona.

Njegov sledeći izazov je turnir na kom nije bio od 2019. godine, a koji nije osvajao od 2016. godine i Indijan Vels počinje od 6. i traje do 17. marta.

BONUS VIDEO: Janik Siner vs Novak Đoković – hajlajts

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar