Foto: Nova.rs

Poljski teniser Hubert Hurkač nije mogao da veruje šta mu se dešava u prva dva seta sa Novakom Đokovićem.

Foto: Nova.rs

On će tokom noći morati da razmisli kako da izađe na kraj sa srpskim igračem protiv kog je imao dva dobijena taj-brejka i izgubio je oba u četvrtom kolu Vimbldona.

PROČITAJTE JOŠ:

Njih dvojica su kasno počela meč na Centralnom terenu, svako je gotovo perfektno servirao, pa brejkova nije bilo u prva dva seta i oba su rešena u taj-brejku.

U prvom je Hurkač imao 6:3 i jedan svoj servis za vođstvo i prokockao je to. U drugom je na 5:4 imao dva svoja servisa da završi posao i izgubio je oba.

Novak je na 6:5 propustio jednu set loptu, drugu je realizovao na servisu rivala i to tako što je Hubi ispalio nekontrolisan udarac u aut.

Foto: Nova.rs

Otud ne čudi što je njegova reakcija bila burna posle izgubljenog drugog seta i što je bacio peškir ka sudijskoj stolici.

Vidno se iznervirao i zbog izgubljenog seta, ali i zbog prekida igre za nedelju, mada mu to možda pomogne ako uspe da se smiri do ponedeljka popodne.

Nastavak meča je zakazan oko 16 časova, a svakako ne pre 15.30. Igraće posle okršaja koji će na Centralnom terenu imati Beatriz Hadad Maja i Elena Ribakina, a pre susreta Ons Žaber i Petre Kvitove.

Foto: Nova.rs
Foto: Nova.rs

BONUS VIDEO: Poen koji je odlučio prvi set, Novak ne može da izgubi taj-brejk

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar