Novak Đoković protiv Runea Foto: EPA-EFE/TIM IRELAND

Novak Đoković slavio je protiv Holgera Runea u osmini finala Vimbldona, a posle meča je na terenu izneo svoje utiske i viđenje duela.

Putujte sigurni uz UNIQA putno osiguranje za ceo svet.

Foto: Nova.rs

Srpski teniser je posao završio u tri seta, za dva sata igre.

„Veoma sam zadovoljan, mislim da Rune nije igrao na najboljem nivou. Izgubi je prvih 12 poena, trebalo mu je mentalno da se vrati, da potroši vremena da uđe u meč. Sa moje strane mislim da sam uradio sve na pravi način. Imao sam brejk loptu sa kojom sam se susreo na kraju drugog seta. Veoma solidno izdanje, zadovoljan sam što sam završio u tri seta“, rekao je Novak.

Potom se osvrnuo na nepristojne navijače, koji su nekoliko puta imali provokacije tokom meča.

„Za sve navijače koje su ostali, imam veliko poštovanje što su tu iz dubine svog srca. Za sve one koji su izabrali da ne poštuju igru i igrače i mene, želim im laaaaaku noć, laaaaakuuu noć, lakuuuu noć.“

PROČITAJTE JOŠ:

Novinar na terenu je pokušao da smiri strasti, ali Novak je imao jasan stav.

„Bilo je nepoštovanje, ne prihvatam to. Znam da je bilo za Runea, ali je to bio izgovor za „buuu“. Na turu sam preko 20 godina, znam trikove, znam kako to funkcioniše. Fokusiram se na one koji poštuju igrače, vole tenis, cene igrače. Igrao sam u mnogo neprijateljskijoj atmosferi, verujte mi, ne možete da doprete do mene“, počuio je Đoković.

Povreda mu nije sada pravila probleme.

„Osećam se dobro, sjajno. Uzimam dan za danom. Uvek ima nešto na čemu može da se radi, analiziraću sa timom sve.“

Naredni rival biće mu Aleks de Minor.

„Osećam se dobro zbog toga. Igrao sam sa Aleksom ove godine, prvi put ćemo igrati na travi. Jedan od najbržih, biće mnogo trćanja. Užimam u mom trčanju u 37. godini“, zaključio je Novak.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar