Foto: AP Photo/Mark J. Terrill

Endi Mari, čuveni britanski teniser, poražen je od Andreja Rubljova u 2. kolu mastersa u Indijan Velsu i zbog toga je bio prilično utučen na konferenciji za medije.

Britanac je poražen sa 7:6, 6:1 i već dugo se priča o njegovoj penziji, za koju je i sam nekoliko puta potvrdio da će se desiti na leto 2024. godine.

Ipak, Mari je i na ovoj konferenciji dobio pitanje o penziji što ga je dodatno iznerviralo.

PROČITAJTE JOŠ

„Osećam se kao da me niko ne sluša. Mislim, da, planiram da završim na leto. Ne znam šta više mogu – da, ne znam šta bih još trebalo da kažem. Pitaju me o tome već, 18 meseci ili tako nešto, i očigledno je to nešto o čemu sam razmišljao, ali, znate, nisam doneo odluku. Kada sam odlučio da se povučem to sam i rekao i niko to ne sluša. Tako da stvarno ne razumem zašto me stalno pitaju, da budem iskren“, rekao je Mari.

Njegov odlazak, ali i odlazak Rafaela Nadala značio bi i gotovo sigurno kraj jedne ere, pošto bi aktivan ostao samo jedan član „velike četvorke“ – Novak Đoković.

Mari je trenutno 61. teniser sveta, što nije uopšte loš rezultat za nekoga ko ima 36 godina i dugačku istoriju povreda iza sebe.

Međutim, Mari se već dugo muči na terenu, ne igra ni blizu očekivanog nivoa, pa se vidi i da je on sam razočaran onim što prikazuje.

BONUS VIDEO Novak strpljivo odgovarao na pitanja skupljača loptica

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar