Foto: Nova.rs

Olga Danilović je savladala Danijel Kolins u drugom kolu Rolan Garosa i tako se osvetila za poraz na mastersu u Madridu.

Miodrag Dimitrijević Foto: Nova,rs

Mnogo toga je smetalo Amerikanki koja se nalazi u sjajnoj formi ove godine, pa je u jednom trenutku čak i urlala i slavila poene tako što je gledala u Olgin boks u kom se nalazio i Jan Oblak, golman Atletika i njen momak.

Tako je odjednom sve postalo lično, a u toj borbi se bolje snašla srpska teniserka koja nije posustala čak ni dok je stajala na ivici žileta. Danilović je pokazala zaprepašćujuću otpornost (o čemu je nedavno govorio i Đoković u Parizu) i uspela da izbaci favorizovanu Amerikanku.

PROČITAJTE JOŠ:

Servirala je Kolins za pobedu, ali je na 5:4 u drugom setu Olga napravila brejk. I sve to dolazi u trenutku nakon što je meč bio prekinut zbog kiše, a ta pauza je više prijala Srpkinji.

Izbacivanjem Amerikanke je napravila najveći korak do sada u Parizu jer će sada, barem na papiru, imati lakše protivnice sve do četvrtfinala.

U sledećem kolu je čeka Dona Vekić, hrvatska teniserka koje ne voli da gleda žreb i verovatno u ovom trenutku i ne zna da igra sa Olgom, a kasnije bi mogla da igra protiv šampionke Vimbldona Markete Vondrušove ukoliko ona savlada Klo Pake iz Francuske. Ipak, tek sada bi šljaka mogla da bude Olgina prednost u odnosu na ostale rivalke.

Prošle godine je stigla do treće runde kada je zaustavila Ons Žaber, a sada nema razloga da se ne veruje u još jedno čudo.

Čudo zvano Olga.

Foto: Nova.rs
Foto: Nova.rs
Foto: Nova.rs
Foto: Nova.rs
Foto: Nova.rs
Foto: Nova.rs
Foto: Nova.rs

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar