EPA-EFE/KIERAN GALVIN

Britanski teniser Lijam Brodi izjavio je da je srećan što nije igrao protiv Srbina Novaka Đokovića na startu Vimbldona, prenose britanski mediji.

Brodi je treću godinu zaredom uspeo da izbori plasman u drugo kolo Vimbldona, pošto je na startu takmičenja pobedio Francuza Konstanta Lestijena 6:1, 6:3, 7:5.

„Recept za uspeh je da dobijete dobar žreb i da ne igrate protiv Đokovića na startu turnira. Nije to neka tajna“, rekao je Brodi, koji bi mogao da se sastane sa Đokovićem tek u polufinalu Vimbldona.

PROČITAJTE JOŠ:

Đoković je u prvom kolu Vimbldona savladao Argentinca Pedra Kaćina 6:3, 6:3, 7:6 (7:4), a srpski teniser će se u drugom kolu sastati sa Džordanom Tompsonom iz Australije.

Brodi je posle tenisa prešao na fudbalske teme i istakao da je Mančester siti najbolji klub na svetu.

„Nedavno sam pročitao knjigu koja se zove „Pep: Evolution“. Mančester siti je najbolji tim na svetu. Knjiga je neverovatna, dosta učim iz nje. Taj klub mi je pružio podršku, tvitovali su o meni. Drago mi je da prate moju karijeru, kao što i ja pratim taj klub“, rekao je Brodi, koji je trenutno 142. teniser sveta.

Britanski teniser će u drugom kolu Vimbldona igrati protiv Norvežanina Kaspera Ruda.

„Norveška ima sjajne sportiste. Rud i napadač Mančester sitija Erling Holan su zveri. Erling je zver u fizičkom smislu, a Rud je zver u igri. On dere lopticu“, istakao je Brodi.

BONUS VIDEO Đoković sa srpskim biserom igrao neobičnu igru koju je izmislio

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar