Foto: PATRICIA DE MELO MOREIRA / AFP / Profimedia

Novak Đoković je došao u Pariz po ono što mu jedino nedostaje i rešio je da ekspresno preskoči prvu prepreku na Olimpijskim igrama.

“Soccerbet iz Pariza”

Foto: Nova.rs

Srpski as je u 1. kolu igrao protiv Metjua Ebdena, Autralijanca koji ni nema renking u singlu i ušao je kao zamena najviše zato što je na OI i u dublu. Tu je, prisutan, i drugačije nije mogao da bude zamena u singlu za Endija Marija koji se povukao.

A Đoković je rešio da pokaže da je došao po to olimpijsko zlato koje mu fali. Kako je samom plesao na šljaci „Šatrijea“, odmah da pokaže ko je glavni i koliko je motivisan.

Osvojio je prvi set sa 6:0 za 25 minuta, produžio seriju na devet vezanih gemova i – naljutio publiku. Želeli su na punim tribinama što duže da uživaju u magiji najboljeg ikada, a on je jurio ka trijumfu.

Zato se svaki poen Ebdena slavio kao set, prave ovacije je dobijao, verovatno ni sanjao nije da će biti tako. A verovatno ni Novak nije sanjao da će toliko biti protiv njega, makar i u Parizu, ili na strani rivala, kako god.

„Krompiren, Nole“, moglo je i to da se čuje sa tribina, kao asocijacija na nulu Ebdena na semaforu i na sredini drugog seta.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar