Aleksej Popirin na US Open 2024
Foto: Tanjug/AP Photo/Julia Nikhinson)

Aleksej Popirin je uspeo da eliminiše Novaka Đokovića sa US Opena sa 6:4, 6:4, 2:6, 6:4, a onda je u sledećoj rundi i sam završio takmičenje od Frensisa Tijafoa. Pogledajte šta je radio dan nakon tog susreta.

Miodrag Dimitrijević Foto:Nova.rs; shutterstock

Australijski teniser je odlučio da maksimalno iskoristi slobodno vreme do kog je došao nakon eliminacije sa turnira i da provede vreme sa devojkom. Bio mu je ovo najuspešniji grend slem nastup (nikada pre nije stigao do osmine finala), a onda je odlučio da je vreme za šetnju.

PROČITAJTE JOŠ

Prošetao je sa devojkom i članovima tima kroz Petu aveniju, a bila je to zaista neobično obična aktivnost. Kao i svi drugi, niko u blizini nije shvatao da je u pitanju jedan od Top 30 tenisera sveta.

U običnoj beloj majici je prošetao i opušteno ćaskao sa članovima tima, a to je jedna od privilegija činjenice da se njegovo ime baš ne nalazi na svakom bilbordu širom SAD.

Kada je u pitanju marketing najveći deo tu uzimaju Janik Siner, Karlos Alkaraz i sam Đoković koji ima reklame i na Petoj aveniji, ali i na samom ulazu u „Medison skver garden“.

Aleksej Popirin i devojka
Foto: Nova.rs
Aleksej Popirin i devojka
Foto: NOva.rs

BONUS VIDEO Prva konferencija Novaka Đokovića kao olimpijskog šampiona

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar