Foto: AP Photo/Adam Hunger

Adrijano Panata, slavni italijanski teniser, ponovo sumnja u Novaka Đokovića i daje veliku prednost sunarodniku Janiku Sineru.

Foto: Nova.rs; shutterstock

Siner je tek ove sezone stigao do prvog grend slem trofeja, pobedio je Novaka u polufinalu Australijan opena, ali i dalje ima negativan skor sa njim (4-3).

Uprkos tome i Novakovim titulama na grend slemovima (24) i zlatu na Olimpijskim igrama, Panata smatra da je Karlos Alkaraz jedini koji u ovom trenutku može da pobedi Italijana.

„Siner deluje kao Majk Tajson u svojim ranim danima, on je najbolji. On ima mentalitet da igra dobro i dominira. On je taj koji kaže, ‘ja sam taj koji će voditi tok meča’. Nikada ne čeka, uvek napada. To je velika razlika između njega i ostalih. Takav je i Alkaraz kada je u formi“, kaže Panata.

PROČITAJTE JOŠ:

Alkaraza vidi kao jedinog koji može da se suprotstavi Sineru u ovom trenutku.

„U suštini, Alkaraz je jedini igrač koji sada može da ga pobedi. Ne verujem da ni Đoković danas može da ga pobedi, posebno ako se igra u tri dobijena seta“, zaključio je Panata.

Ovo nije prvi put da Adrijano Panata sumnja u Đokovića, pošto je više puta imao kritike na njegov račun i otpisivao ga pre vremena.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare