Zorana Arunović Foto: Amir Hamzagić/Nova.rs

Olimpijska šampionka Zorana Arunović i njena sestra i trener Jelena, donele su zlatnu medalju iz Pariza u Nova.rs, a priča sa njima bila je puna emocija i smeha.

Kraljica univerzuma, i sa mikrofonom, ali posebno sa pištoljem. Zorana Arunović je osvajačica zlatne medalje na Olimpijskim igrama.

Rečenica koju želi da čuje ceo život, ne da je kraljica univerzuma kako voli da kaže, nego olimpijska šampionka, konačno je u Parizu postala stvarnost, a zajedno sa sestrom i trenerom Jelenom bila je gost Nova.rs. Ovaj put bez Damira Mikeca (i njegovog trenera i brata Gorana), sa kojim je u miksu postala olimpijski šampion.

Jelena Arunović, Zorana Arunović Foto: Amir Hamzagić/Nova.rs

I sada može da kaže da je osvojila – sve. Priznala je da ništa u životu ne bi menjala, sve i da jednu medalju nije osvojila, ali da bi bez ovog zlata uvek bila „ona kojoj fali to nešto“.

Pričali smo o svemu, iskreno, posebno emotivno, otvoreno do kraja… Pokušale su da opišu doživljaj kada se izađe na čuveni balkon pred više od 70.000 ljudi koje su toliko obradovale.

PARIZ 2024

Otkrila je Zorana da li je tek sad sve došlo na svoje, ili je bilo i pre, ako se zna da je žrtvovala sve proslave 18. rođendana i srednjoškolske ekskurzije.

Brzo smo stigli do Pariza i čuvenog finala, da je neko pričao da streljaštvo može da bude toliko ludo i neizvesno

Zorana Arunović Foto: Amir Hamzagić/Nova.rs

Objasnila je i zašto su emocije toliko izbile, zašto je sve pucalo kada je kolegu i prijatelja Damira Mikeca oborila nakon poslednjeg hica u finalu.

„Mi smo bile dovoljno hrabre i lude da kažemo da idemo po to zlato na Olimpijskim igrama. I drugi ga žele, naravno, ali mi to ipak kažemo jasno“, uglas su poručile zlatne sestre Arunović.

Nebojša Todorović, Zorana i Jelena Arunović Foto: Amir Hamzagić/Nova.rs

Nije moglo bez priče o internet senzaciji zvanoj Jusuf Dikec, čoveku od 51 godine i protivniku iz finala koji je postao apsolutni hit.

„Jeste osvojio srca svih, ali smo mi uzeli zlato“, uz osmeh je poručila Zorana, ali i dodala kako je dobro što je makar i na taj način skrenuta preko potrebna pažnja na sam sport.

Zorana Arunović Foto: Amir Hamzagić/Nova.rs

Uz nešto širi osmeh je ispričala kako i zašto se latila mikrofona na proslavi sa olimpijcima u Beogradu, i zašto njeno izvođenje mnogo bolje zvuči uživo nego na snimku.

Mnogo smeha i emocija obeležilo je ovaj razgovor sa zlatnim olimpijkama, koje su svoje veličinu opet pokazale time što misle i na druge u šampionskim danima, posebno na Bobanu Momčilović Veličković koja više nije sa nama.

Zorana Arunović Foto: Amir Hamzagić/Nova.rs

Šta su nam sve zanimljivo ispričale, a bilo je toliko toga, i na ivici suza, bićete u prilici da gledate i čitate u nedelju na Nova.rs.

PROČITAJTE JOŠ

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar