Foto: Tanjug/AP Photo/Ian Walton

Poznati britanski bokser Derek Čisora našao se u centru pažnje zbog tuče na ulici u ponedeljak ujutro.

On je bio u Hempstedu i jeo sa svoje dve ćerke kada je došlo do rasprave i fizičkog obračuna sa dostavljačem na biciklu.

PROČITAJTE JOŠ:

Čisora, 40-godišnji teškaš je zatražio od dostavljača da siđe s dvotočkaša jer je ulica kroz koju je prolazio uska i zato što može da udari decu i pse.

Kada je dostavljač to odbio došlo je do rasprave, biciklista „Deliverua“ je u jednom trenutku i zamahnuo ka bokseru koji ga je glavom udario i oborio.

Britanski mediji pišu da je u toj situaciji bokser prvi bio isprovociran, kao i da je policija pozvana na lice mesta, ali da nije bilo hapšenja.

Očevici su prema pisanju Dejli Mejla ostali šokirani prizorom, samo desetak dana pre nego što Derek treba da se nađe u ringu.

Popularni „Del Boj“ treba da se suoči u O2 areni sa Džonom Džojsom 27. jula, a prethodno se borio avgusta prošle godine kada je pobedio Džeralda Vašingtona.

Od profesionalnog debija 2007. godine Čisora je dobio 14 mečeva zaredom do poraza od Tajsona Fjurija 2011. U karijeri ima 13 poraza u 47 borbi, a dvaput je gubio i kada je bio izazivač za titule prvaka sveta.

BONUS VIDEO: Ove mlade bokserke brane boje Srbije

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar