Foto: RK Partizan

Novo doba u Humskoj.

Rukometni klub Partizan dobio je novog predsednika i novo rukobostvo kluba. Na predlog dosadašnjeg predsednika Željka Prekunića, za prvog čoveka je izabran Miljan Žugić.

Na Stadionu Partizana održana je Redovna izborna Skupština, na kojoj j klub dobio članove nove Skupštine, predsednika i potpredsednika Skupštine, kao i novog predsednika Upravnog odbora.

PROČITAJTE JOŠ

Željko Perkunić, dosadašnji predsednik rukometnog kluba Partizan, čestitao je svima koji su izabrani u novi saziv Skupštine, a posebno predsedniku i potpredsedniku, sa željom da ostvare još bolje rezultate od svojih prethodnika.

„,Preuzimajući funkciju predsednika RK Partizan, koja za mene predstavlja najveću čast i odgovornost, preuzeo sam i mnogo problema koji su se gomilali godinama iza nas, a nisu se rešavali. Ne tako davno, pre par godina, naš klub je bio u veoma lošoj finansijskoj i organizacionoj situaciji – osam godina trajala je blokada računa, a bilo je i mnogobrojnih dugovanja prema dobavljačima i igračima. Da je bilo teško, jeste, ali ljubav i energija koje posedujem dale su rezultat i uspeli smo da dovedemo naš Partizan do toga da više nema blokadu računa, da se redovno izmiruju sve obaveze, da se izmiri veći deo nasleđenih dugovanja i ono što je posebno važno, da se ne napravi nijedan novi dug“, istakao je Perkunić.

On je zadovoljan i rezultatima.

„Nisu izostali ni rezultati, jer smo ove sezone, treći put zaredom, prvenstvo završili kao vicešampioni države. Došli smo do polufinala Kupa i obezbedili plasman na završni turnir prestižne SEHA lige. Imamo izuzetno talentovane i mlade igrač, koji predstavljaju budućnost Partizana i srpskog rukometa, što potvrđuje i njihovo prisustvo u više reprezentativnih selekcija. Sve ovo pokazuje da smo svi mi uradili dobar posao i doveli Partizan tu gde jeste, na radost svih nas koji ga volimo. Veliku zahvalnost treba odati i stručnom štabu, koji je uradio odličan posao i čije smo ideje podržali i realizovali, a sve u cilju dobrih rezultata“.

očekuje još veće uspehe u narednoj sezoni.

„U novoj sezoni Partizan će imati i novog trenera, koji će nastaviti pobednički put našeg kluba, jer Partizanov cilj se zna, a to su pobede i titule. Osećam veliku odgovornost i zahvalnost prema navijačima Partizana, koji su prepoznali našu emociju i podržali klub. Pokazali su zašto su najbolji navijači i oni su najveća vrednost našeg kluba“.

Miljan Žugić, novoizabrani predsednik Partizana, rođen je 15. aprila 1989. godine i predsednik je odbora direktora Adria grupacije, direktor kompanija Adria Management Services, Adria Marketing&Media i Adria TV. Veliki je navijač Partizana, bivši košarkaš, a kako je sam istakao po završetku današnje Skupštine, mesto predsednika našeg kluba prihvatio je sa ciljem da crno-beli ponovo osvajaju trofeje.

,,Već od ranije je gospodin Željko Perkunić razgovarao sa mnom o mogućnosti da dođem na mesto predsednika kluba, ali zbog svojih poslovnih obaveza, nisam mogao to da prihvatim. Čovek sam koji, kada zacrta cilj, sto posto sebe daje da to i ostvari i sada se konačno ukazala prilika da pomognem Partizanu, pre svega finansijski i organizaciono. Verujem da ćemo vrlo brzo biti ozbiljan kandidat za šampionsku titulu”, izjavio je gospodin Žugić za zvanični sajt kluba.

Očekuje se da se ovih dana ozvaniči i saradnja sa novim trenerom i ujedno selektorom Srbije Tonijem Đeronom.

BONUS VIDEO Najbolji golovi sezone 2022/2023 u Bundesligi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar