Foto: Pedja Milosavljevic/ STARSPORT, Dusan Milenkovic/Starsport.rs

Strahinja Rašović, reprezentativac Srbije u vaterpolu i jedan od najzaslužnijih igrača za osvojeno olimpijsko zlato u Parizu, oglasio se nakon teške povrede Vuka Milojevića.

Milojević i Rašović su igrali zajedno za reprezentaciju Srbije, a obojica su više godina, doduše u različitim intervalima, nastupali za Crvenu zvezdu.

Rašović je za crveno-bele igrao od 2010. do 2015. godine, dok je Milojević u Zvezdi bio od 2018. do 2024, da bi pred početak ove sezone pojačao Jadran iz Herceg Novog.

PROČITAJTE JOŠ...

Takođe, i Rašović i Milojević su u bazenu bili žrtve prljavog poteza rivala.

Rašović je završio u bolnici 2015. godine nakon što je dobio udarac u glavu od Džesija Smita tokom pripremne utakmice protiv Sjedinjenih Američkih Država, zbog čega je doživeo lakši potres mozga i lom jagodične kosti.

Tim povodom, oglasio se i poslao poruku posle povrede Milojevića, kom je u duelu Jadrana i Marselja u Ligi šampiona polomljena donja vilica i dislocirana su mu tri zuba.

„“Bio sam žrtva nasilja tokom utakmice! Sve dok se ovakvo ponašanje toleriše, ovakve stvari će se dešavati. Kazna od jedne, dve ili tri utakmice suspenzije neće promeniti način razmišljanja takvih igrača. Verujem da igrači koji ugrožavaju tuđe karijere treba da budu izbačeni iz sporta na barem jednu sezonu“, napisao je Rašović.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar