Foto: EPA-EFE/OLIVIER MATTHYS

Tijana Bošković, najbolja odbojkašica na svetu, iznela je svoje utiske nakon pobede nad Francuskom u prvom kolu Olimpijskih igara.

Foto: Nova.rs

Srbija je slavila sa 3:0 u setovima, iako ima još prostora za napredak u igri, što je bilo primetno u svakom od setova.

„Dobar početak, tri boda. Bili smo apsolutni favoriti, ali su nas na momente namučile jer su igrale nošene publikom. Zahvalila bih se našim ljudima, bili su u velikom broju. Ne manjka nam samopouzdanje, ali je dobro da je jedan lakši rival na startu. Ispratili smo Ameriku i Kinu, spremne smo da se borimo i očekujemo pobede“, rekla je Tijana Bošković.

“Soccerbet iz Pariza – sponzor izveštavanja”

U reprezentaciji ima i odbojkašica kojima su ovo prve Olimpijske igre.

„Čestitam mlađim devojkama, velika stvar za njih da igraju na OI i odlično su se pokazale. Ogroman potencijal imaju, a znam da mogu još bolje.“

Upitana je i da li odbojkašice prate i ostale sportove u kojima se takmiče Srbi.

„Gledale smo Novaka prvi set, pa smo morale na odmor. Juče nismo mogle da ispratimo odbojkaše i košarkaše zbog treninga. Pratimo koliko možemo.“

PROČITAJTE JOŠ:

Novak Đoković je u nedelju gledao odbojkaše Srbije, pošto je imao slobodan dan, ali u ponedeljak nije imao mnogo slobodnog vremena.

„Pošto je Novak danas imao izuzetno težak meč oprostićemo mu, ali ga očekujemo tamo kad budu malo teže utakmice“, zaključila je Tijana.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar