Srbija vs Nemačka Foto:EPA-EFE/ROBERTO BARTOMEOLI

Srpski sportisti prokrstarili su u petak uveče rekom Senom u Parizu i bili deo svečane ceremonije otvaranja Olimpijskih igara.

“Soccerbet iz Pariza”

Foto: Nova.rs

Našu zemlju će predstavljati 113 sportista i većina njih se pod kišobranima i na udaru pljuskova našla na brodu kao jedna od delegacija.

PROČITAJTE JOŠ:

Kiša im nije pokvarila osmehe i raspoloženje, što je svojim fotografijama pokazao Aleksandar Atanasijević, odbojkaš našeg nacionalnog tima.

Odbojkaši su se u „minut do 12“ plasirali na Igre i vratili na njih posle osam godina pauze i propuštenih Igara u Tokiju.

Shodno tome, ni popularnom „Bati“, a ni njegovim saigračima iz tima Igora Kolakovića nije spadao osmeh s lica mada je ceremonija otvaranja potrajala dobra četiri sata.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Aleksandar Atanasijevic (@aleksandar.atanasijevic__14)

Atanasijević je podelio selfi sa broda na kom je bila i većina ostalih naših sportista i svi su slično raspoloženi dok je Aleksandar kratko prokomentarisao: „Olimpijski tim“ sa tri srca u bojama naše zastave.

Nekadašnja srpska olimpijka Ivana Maksimović Anđušić je poželela sreću srpskom timu, a reagovala je i Saška Veselinov Đoković, nekadašnja odbojkašica i supruga Đorđa Đokovića, brata najboljeg srpskog tenisera.

BONUS VIDEO: Olimpijska baklja preneta kroz Pariz u znak početka Olimpijskih igara

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar