Foto: Instagram/ davidhaye/micajova_

Neobična priča devojke koja se proslavila vezom sa slavnim sportistom.

Dejvid Hej je tako svetsku slavu kao bokser, a borio se između ostalih i sa Vladimirom Kličkom za titulu prvaka sveta.

Sada nakon karijere vodi prilično neobičan i buran ljubavni život. On praktikuje da živi sa dve žene istovremeno u vezi, ali to nije uvek lako.

PROČITAJTE JOŠ

Nedavno se njegov ljubavni trougao raspao kada ga je pevačica Una Hil napustila, ali je Hej pronašao rešenje i svom ljubavnom trouglu pridružio jednu Srpkinju Mihaelu Jovanović.

Jovanovićeva je sa poznatim parom bila tokom odmora u Kostariki, a kako prenosi britanski “Dejli Mejl” ona je novi član Hejove ljubavne trojke koja privlači mnogo pažnje javnosti.

„Prošla sam kroz mnogo loših stvari u životu koje ne možete ni da zamislite, ali sada sam dostigla tačku u svom životu za koji mogu da kažem: „Najbolji život ikada“.

Jovanovićeva poreklom potiče iz sela Duboka iz Jagodine, odakle joj je baka, a njeni roditelji su tokom devedesetih godina izbegli od rata u Beč.

Mihaela nije imala lako detinjstvo, budući da je nju i sestru odgajala samohrana majka, a na snimcima na društvenim mrežama iz 2020. godine može se videti da je bila u skromnom stanu.

Iako se školovala za kuvara, ona je 2015. godine odlučila da krene drugim putem i pokrenula tverk fitnes radionicu u Beču. Tu je radila kao kao instruktorka tverkovanja, a svoje časove je promovisala putem društvenih mreža čime je privukla dosta pratilaca.

Takođe je na Majorki radila i kao egzotična plesačica na žurkama.

BONUS VIDEO Fudbaler pao u nesvest, Ronaldova reakcija će vas iznenaditi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare