Foto: Printscreen Instagram ingrid.oliveira96

Otvaranje Olimpijskih igara u Parizu zakazano je za 26. jul, a pored sporta, često do sada su u prvi plan izlazile i seksualne afere sportista na Igrama.

“Soccerbet iz Pariza”

Foto: Nova.rs

Rajan Lohte, plivač koji se tri puta takmičio na Olimpijskim igrama, rekao je da 70-75 odsto sportista ima intimne odnose tokom takmičenja.

Ovo su neke od afera.

Pročitajte još

300.000 kondoma u Parizu 

Organizatori Olimpijskih igara u Parizu obezbedili su 300.000 kondoma za sportiste.

„Želimo da svako ima ono što očekuje i što mu je potrebno“, rekao je direktor Olimpijskog sela.

Kartonski kreveti u Tokiju 2021. godine 

Organizatori Igara u Tokiju pre tri godine pripremili su kartonske krevete, kako bi sprečili intimne odnose među sportistima.

Najveća zaliha kondoma 2016. godine

U Rio de Ženeiru 2016. godine, podeljeno je 450.000 kondoma i 170.000 lubrikanata, što je najveća zaliha ikada. Te godine je skakačica u vodu, Ingrid Oliveira, izbačena je sa Igara zbog intimnih odnosa.

Gringr se srušio od previše saobraćaja

Te 2012. godine, u Londonu, aplikacija za upoznavanje namenjena LGBT populaciji, „Gringr“, prestala je sa radom nakon što su sportisti stigli. Posle 24 sata aplikacija je ponovo proradila.

„Videla sam ljude kako imaju intimne odnose na otvorenom. Na travi, između zgrada…“, rekla je fudbalerka Houp Solo za „ESPN“.

„Hitna“ pošiljka kondoma

Na Olimpijskim igrama u Vankuveru 2010. zvaničnici su morali da pošalju „hitno“ 10.000 dodatnih kondoma, nakon što je prethodna zaliha od 100.00 potrošena.

Seks-fest

Olimpijske igre u Pekingu 2008. nazvane su „seks festom“, prema olimpijskom stonoteniseru Metjuu Sajdu. To je dovelo do fraze za te Olimpijske igre: „Više seksa od Vudstoka“. U Pekingu je, inače, podeljeno 400.000 kondoma, ne samo u olimpijskom selu već i u hotelima širom grada.

Seks u avionu

Iste godine, Bruk Grin, priznao je da je imao odnose sa tri žene svakog dana, ali i u avionu po pvratku u Los Anđeles.

Kondomi na krovovima

U Seulu 1988. godine, sportisti su imali učestale intimne odnose na otvorenom, toliko da su zvaničnici stalno nalazili kondome na krovovima spavaonica.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare